Viktig oppdatering for bestilling av trening

Gjelder fra og med 12.februar

Styret forstår at det for tiden er stor pågang for å trene i hallen, spesielt nå i den «kalde tida».Vi har mottatt mange tilbakemeldinger fra medlemmer som ikke får trene i det hele tatt pga. stor pågang og vi setter pris på at dere sender inn saker til styret. Det er selvsagt ønskelig at mange medlemmer får trene noe, fremfor at en liten gruppe får trene mye.

Reglene blir derfor endret til følgende (vi vurderer fortløpende behov for endringer):
1. Hvert medlem kan bestille maks 2 treninger per uke (maks 1,5 time per gang), hvorav maks 1 av de 2 treningene kan foregå i «kjernetid» (mandag-torsdag kl.1500-2100).

2. Kun medlemmer med nøkkel kan bestille trening, MEN man kan invitere medlemmer uten nøkkel med på sin egen trening og få dugnadstimer for dette. Invitasjon må postes på FB gruppen Sør-Rogaland brukshund klubb, og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

3. Grupper på 2-5 personer kan bestille opptil 3 timer sammenhengende.

4. Det er kun mulig å reservere treningstid maks 7 dager fremover i tid.

5. Alle reservasjoner kan avbestilles inntil 1 time i forkant – det oppfordres STERKT til å avbestille dersom man ikke skal benytte sin reservasjon.

6. H1 (LP/Rally delen) kan kun reserveres til AG trening utenom «kjernetid» (man-tor kl.15-21). Medlemmer som trener på AG delen har fortrinnsrett på hinderparken.

Minner samtidig om at det kun er tillatt med maks 5 personer per banehalv del om gangen grunnet smittevern.