Respitt

Hva er respitt?

Respitt er en intern agility konkurranse åpen for medlemmer som trener agility i klubben. Det kjøres to respitter, en for hopp og en for AG. En kan melde på begge respitter eller kun den ene via påmeldingsskjema som legges ut noen dager før respitten i SBK Agility på Facebook.

Reglene er de samme som i konkurranser, du kan selv velge om du vil gå hele baner eller ta deler av banen og belønne med leke i banen. Det vil alltid være en dommer, skriver, tidtaker og banemannskap. Dommer til hver respitt blir satt tidlig på året, mens skriver, tidtaker og banemannskap er det deltakerne på respitt som må stille opp. Dette er en fin mulighet å øve seg som banemannskap til stevner og en fin mulighet å teste/trene ekvipasje til konkurranse. Banen skal være en gjennomsnittlig grei klasse 2 bane. Det vil være briefing/gå bane i 8 min slik som på konkurranser hvor dere som ikke har deltatt tidligere eller dere som ønsker tips til hvordan løse linjene til banen kan få hjelp av andre mer erfarne.

Resultatene blir ført og sendt inn til AG utvalget og det vil i løpet av året bli kåret en vinner av respitt (den med flest mulig poeng).

Vi har en person som er ansvarlig for at resultat blir ført på respitt og sendt inn til AG utvalget, hvis denne personen ikke kan møte på respitt så er denne personen ansvarlig å finne noen som kan gjøre dette.

Det som trengs til respitt er en pc/nettbrett, klokke og målehjul.

Vennligst møt opp i god tid før respitten starter for å være med å bygge bane.

For å delta på respitt må man betale og melde seg på (se nedenfor).

Når er det respitt?

Hvordan melder jeg på?

Påmelding skjer innen fredag samme uke respitten avholdes.

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ  RESPITT

Hvordan betaler jeg?

Betaling gjøres via vår online betalingsløsning. Velg en av alternativene nedenfor:

Respitt (1 stk respitt) – 50kr

Respitt 2024 (1 hund) – 300kr

Respitt 2024 (2 hunder) – 500kr

Respitt 2024 (3 hunder) – 600kr