Treningstider

For å benytte treningsområdet må man i tillegg til å være medlem av klubben også betale treningsavgift pr år. Dette gjøres direkte via våre nettsider her.

For å trene agility på SBK må man ha deltatt på nybegynnerkurs i agility.
Barn under 15 år skal være i følge med voksen på trening.

Rydderegler:

Hallen: Alt utstyr (bortsett fra felthinder og tunneler) skal settes tilbake på anvist plass (se bilder på veggene i hallen).

Utendørs: Alt utstyr (bortsett fra felthinder og tunneler) skal settes tilbake til venstre i leskuret.

! Man deltar på den treningen som tilhører nivået hunden (ikke fører) er på !

Nybegynner
Mandag og torsdag Kl. 18-19
Regler for nybegynnere:
– Møt opp kl.1755 (la hunden være i bilen)
– Følg informasjon fra vaktene
– Barn under 15 år skal være i følge med voksen

! Husk å gi hunden pause!

På nybegynnertrening får en hjelp til grunntrening og hvordan sikrest mulig forsere div hinder (aktive agility utøvere stiller som hjelpere på dugnadstimer og det kan derfor være forskjellige metoder som brukes). Det vil variere hvor mye treningstid hver ekvipasje får alt etter hvor mange som kommer på treningen.

Klasse 1
Mandag kl. 19-20
Torsdag kl. 20- 22

Denne treningen er for ekvipasjer som må kunne forsere alle hindre og ha kontroll på hunden. Må kunne tåle at det er andre hunder i hallen, og bør kunne trene sammen med flere hunder samtidig. Dette er en egentrening, men du kan høre om å få hjelp av en mer erfaren ag utøver. Når treningen starter samkjører man med de andre på trening.

Klasse 2 og 3
Mandag kl. 20-22
Torsdag kl.19-20

Denne tiden er for hund som konkurrere og som går klasse 2 og 3. Egentrening.

Konkurransetrening (klasse 1,2 og 3)
Onsdag Kl. 19-22
Fra kl.20.00-22.00 har vi mulighet for å bruke hele hallen.

Konkurranse treningen er en samlet arena for alle som konkurrerer på offisielle stevner og ønsker å trene mer på stevne settingen. Hunden må kunne forsere alle hindre og følge fører. På konkurransetrening så er hensikten å trene på baner som en har med seg, nivået vil variere fra gang til gang. Du skal være med å bygge, få hjelp til å brife samt få tilbakemeldinger fra klubbkamerater når du har gått på banen med din hund. For at det ikke skal ta for lang tid så skal de som er på trening bli enig om avsatt tid til hver ekvipasje. (Maks 5 min per økt)

MERK!
Det er ikke trening offentlige helligdager og i skolens ferie.
Se for øvrig klubbens kalender for dugnader, konkurranser og annet.

OBS! Det er tillatt å trene tisper med løpetid, men husk å ta hensyn til de du trener med ved å informere om løpetid og vær obs på om flere hunder trener (løse) samtidig. På vinteren vil hinderparken flyttes innendørs for å unngå frostskader.