Bestilling av treningstid

Oppdatert 04.02.21

Alle medlemmer som bestiller treningstid plikter å gjøre seg kjent med regelverk for bestilling og bruk av området.

Regler for bestilling av treningstid*

GJELDER F.O.M. 12. FEBRUAR

 1. Hvert medlem kan bestille maks 2 treninger per uke (maks 1,5 time per gang) på H1 eller H2, hvorav maks 1 av de 2 treningene kan foregå i «kjernetid» (man-tor kl.15-21). A+B og C+D (uteområdet) er fritatt for timebegrensningen i bookingreglene. Det er mulig å booke uteområdet så mange timer i uken man ønsker.

 2. Dersom det er ledig om 2 timer, kan du bestille trening selv om du har «makset ut» bookingtimene dine den gjeldende uken. Eksempel:
  Klokken er 11.00 og hallen er ledig kl.1300 – du kan booke.

 3. Kun medlemmer med nøkkel kan bestille trening, MEN man kan invitere medlemmer uten nøkkel med på treningen og få dugnadstimer for dette. Invitasjon må postes på FB gruppen Sør-Rogaland brukshund klubb, og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

 4. Grupper på 2-5 personer kan bestille opptil 3 timer sammenhengende.

 5. Det er kun mulig å reservere treningstid maks 7 dager fremover i tid.

 6. Alle reservasjoner kan avbestilles inntil 1 time i forkant – det oppfordres STERKT til å avbestille dersom man ikke skal benytte sin reservasjon.

 7. H1 (LP/Rally delen) kan kun reserveres til AG trening utenom «kjernetid» (man-tor kl.15-21). Dette gjøres (som en prøveordning) da det er adskillig mindre pågang for reservasjoner på H1. AG delen har fortrinnsrett på hinderparken. Dersom H1 er ledig om 2 timer kan man booke den for AG trening i kjernetid.

  Minner samtidig om at det kun er tillatt med maks 5 personer per banehalv del om gangen grunnet smittevern.

  *Banen er låst og det kreves nøkkel for adgang til banen.
Sikkerhetskode:
security code
Vennligst oppgi sikkerhetskoden:

Bestill